Van Schoonheidsspecialist naar Holistisch Skin Expert
Annelies Aarts
11/08/2023
2 min
0

Van Schoonheidsspecialist naar Holistisch Skin Expert

11/08/2023
2 min
0

Al sinds ik mijn pad bewandel als schoonheidsspecialiste, heeft de titel me altijd dwarsgezeten. Het voelde alsof die eenvoudige benaming niet recht deed aan wat ik werkelijk deed. En wanneer ik anderen vertelde over mijn beroep, leek hun reactie dat gevoel alleen maar te bevestigen. Wat ik deed, was namelijk zoveel meer dan simpelweg crèmes aanbrengen of maskers verzorgen!

Meer dan Uiterlijke Verzorging

Inmiddels zijn er 32 jaren verstreken. Jaren waarin mijn kennis groeide en ik steeds dieper dook om niet alleen de huid, maar ook het lichaam en de persoon als geheel te begrijpen. Ik wilde begrijpen hoe het lichaam reageerde en wat het nodig had. Mijn doel was niet alleen oppervlakkige resultaten, maar echte transformatie. Mijn slogan, “Als je goed in je vel zit, dan straal je” kreeg steeds meer betekenis, een betekenis die ik toen nog niet kon vermoeden.

Verder dan Schone Schijn

Mijn reis leidde me naar apparatuur, veelbelovende cosmeceutische merken en een diepere focus op medische aspecten. Mijn intentie was om problemen op te lossen, maar ik besefte later dat dit vaak niet meer was dan het bestrijden van symptomen. Mijn wens was altijd geweest om mensen daadwerkelijk te helpen zich beter te voelen in hun eigen huid.

Snelle Oplossingen of Duurzaamheid

De tijden zijn veranderd, net als de mensen. De wereld van schoonheid en verzorging is uitgegroeid tot een enorme industrie, waar velen hun weg vinden naar schoonheidssalons en klinieken. Maar er is een duidelijke tweedeling zichtbaar. Enerzijds zijn er de snelle, optische oplossingen die gericht zijn op uiterlijk vertoon, en anderzijds de aanpak die draait om natuurlijke schoonheid van binnen én buiten.

Hoewel ik geen tegenstander ben van subtiele correcties en soms noodzakelijke ingrepen, zie ik met bezorgdheid hoe sommigen doorslaan. Mensen streven naar een ideaalbeeld, willen ergens bij horen, proberen hun eigenwaarde te vergroten of hopen gelukkiger te worden. Maar hun huidconditie verandert niet mee.

De Kracht van Holistische Aanpak

Als skin expert met een diepe fascinatie voor het complete individu en de interactie tussen alles binnen en buiten ons lichaam, ontdek ik telkens nieuwe natuurlijke mogelijkheden die op een veel duurzamere manier effect hebben. Niet alleen op het gebied van huidgezondheid, maar ook op het algehele welzijn.

Wanneer we de huid niet langer beschouwen als een oppervlakkig orgaan, maar als een weerspiegeling van de totale gezondheid en het welbevinden van een persoon, kunnen we echt het verschil maken. Mijn expertise in huidverzorging, gecombineerd met diepgaande behandelingen die fysieke, mentale, energetische en emotionele aspecten omvatten, samen met op maat gemaakte adviezen voor zowel huid als gezondheid, creëren prachtige resultaten. Dit alles wordt aangevuld met natuurlijke huidverzorging en de toewijding van onze gasten.

Een Nieuwe Reis, Een Nieuwe Identiteit

Dit is mijn nieuwe reis, en dit wil ik uitdragen in de markt, en uiteraard draagt het team van Medi Spa deze titel met verve. Het draagt de essentie van ons werk in zich: mensen helpen vanuit hun eigen innerlijke kracht te stralen. Want ware schoonheid gaat verder dan oppervlakkige perfectie; het is de reflectie van innerlijke harmonie, uiteraard aangevuld met een stralende huid en minder ongemakken en puntjes op de i. Het mooiste in jou naar boven halen met de kracht van de natuur!

Reacties