Annelies Medi Spa

Merken bij Medi Spa Annelies

Merken bij Medi Spa Annelies

Onze merken

Éminence Organics Skin Care

De producten van Éminence zijn handgemaakt zonder hydrogenering en verhittingsprocessen die de voedingswaarde en potentie van natuurlijke ingrediënten kunnen beïnvloeden. De vitaminen worden gevangen in hun volledig natuurlijke omgeving en bieden optimale resultaten, aangezien echte zaden, pulp en schillen zorgen voor regeneratieve en helende krachten die alleen de natuur kan produceren. 

Éminence Organics is door de non-profit B Lab® gecertificeerd om te voldoen aan strenge normen op het gebied van maatschappelijke en milieuprestaties, verantwoordelijkheid en transparantie. 

Obagi Medical

Obagi Medical heeft zeer effectieve en krachtige systemen en productlijnen, welke gedurende de jaren zijn ontwikkeld om verschillende huidproblemen adequaat aan te pakken. Denk hierbij aan oppervlakkige en diepe pigmentproblemen, grove huidstructuur, littekens, rimpels, huidslapte, rosacea en acne. De werkstoffen zijn geformuleerd om diep in de huid te kunnen doordringen en deze van binnenuit weer gezond te maken. Voorbeelden hiervan zijn Arbutine, Retinol, Retinaldehyde en Benzoylperoxide. Door huidverzorging op een beproefde systematische wijze in te zetten, worden voorspelbare en klinisch bewezen resultaten bereikt.

Jane Iredale, Minerale Make-up

Een onrustige huid? Je kunt make-up dragen! De huidversterkende formules van Jane Iredale combineren slimme huidverzorgingswetenschap en krachtige natuurlijke ingrediënten, zodat je kunt genieten van langdurige prestaties terwijl de huid versterkt en gevoed wordt. 


Nutrins Voedingssuppletie

Een gemiddelde tas met boodschappen uit de supermarkt bestaat voor het grootste gedeelte uit water, vet en koolhydraten. De behoefte van een gezond lichaam kent een andere verhouding. Daarom ontwikkelt Nutrins producten die het gemakkelijk maken om de beste vormen van eiwit, koolhydraten, vetten, vezels en micronutriënten tot je te nemen. Wil jij een product bestellen? Dat kan via whatsapp, telefonisch of mail. Wij pakken het pakketje met liefde in!

Maak direct een afspraak of neem contact met ons op!

Neem contact op via 0413 - 34 36 74

Wat anderen zeggen over Medi Spa Annelies!

"Gister heb ik de eerste van vier behandelingen gehad van de herfstkuur! Ik kon erg snel terecht, de behandeling was fijn, ontspannen en gezellig! Aanrader… én je krijgt 2 producten van Éminence voor thuis met fijne uitleg!"
Marloes Van kessel
"Super tevreden met het resultaat van mijn wenkbrauwen! Ik heb gekozen voor microblading en de behandeling werd gedaan door Jannie. Ze neemt echt alle tijd en je voelt je meteen op je gemak. Ik zou het iedereen aanraden!"
Nicole Langenhof

"Een prachtig bedrijf! En Charlotte is zo kundig en hartelijk! Ze vertelde dat ze al 18 jaar bij jullie werkt! Een toppertje dus! Trouwens ook Anita die mij behandelde voor mijn wenkbrauwen heeft al mijn vertrouwen! Ik krijg er veel complimenten over, men kan bijna niet geloven dat ze ' getekend' zijn met permanente make-up."

Berty Mulder