Annelies Medi Spa

Soprano ICE Titanium Laserontharing

Soprano ICE Titanium Laserontharing

Soprano ICE Titanium Laserontharing

Heb je last en irritatie van ongewenste en ontsierende haargroei? Overmatige haargroei in je gezicht kan je heel onzeker maken, maar ook op het lichaam is het bij velen ongewenst en esthetisch storend. Geen stoppels meer, maar een gladde huid op elk moment van de dag. Geen geïrriteerde rode huid en bultjes. Dan is deze investering in jezelf het waard!


De Soprano ICE Titanium Laserontharing bieden wij zowel voor gezicht als lichaam aan. Benieuwd naar de mogelijkheden of wil je meer informatie lezen over beide behandelingen? Lees dan verder.

Voor lichaam en gezicht

De Soprano ICE Titanium laser is een hoogwaardige laser, geschikt voor alle huidtypes en haartypes. In 2015 is deze laser uitgeroepen tot de beste medische ontharingslaser. De Soprano ICE Titanium is uitermate geschikt voor het nagenoeg pijnloos en effectief ontharen van je gezicht of andere gebieden van het lichaam. Deze laser beschikt over een gepatenteerde lasertechniek, die ‘in motion’ wordt genoemd. In tegenstelling tot andere apparaten wordt bij deze laser niet in één keer een hele hoge energie op een plaats afgegeven. Deze laser werkt met meerdere pulsen met een lagere energie. Zo is het altijd zeker dat de behandelingen met een Soprano ICE Titanium geheel pijnloos zijn.

Innovatieve behandeling

Verder is deze laser erg innovatief en maakt het mogelijk om ook lichtere haarkleuren en donkere huidtypes te behandelen. Dit komt omdat de Soprano ICE Titanium niet alleen op pigment werkt maar ook de eiwitten onderin het haarzakje vernietigt. Dit zorgt ervoor dat het haarzakje geen voeding meer kan krijgen en de haar niet meer kan groeien.

Kom gerust langs voor een vrijblijvend intakegesprek met een van onze deskundigen Charlotte en Shirley. 

Maak direct een afspraak of neem contact met ons op!

Neem contact op via 0413 - 34 36 74

Bekijk onze andere behandelingen

Wat anderen zeggen over Medi Spa Annelies!

"Gister heb ik de eerste van vier behandelingen gehad van de herfstkuur! Ik kon erg snel terecht, de behandeling was fijn, ontspannen en gezellig! Aanrader… én je krijgt 2 producten van Éminence voor thuis met fijne uitleg!"
Marloes Van kessel
"Super tevreden met het resultaat van mijn wenkbrauwen! Ik heb gekozen voor microblading en de behandeling werd gedaan door Jannie. Ze neemt echt alle tijd en je voelt je meteen op je gemak. Ik zou het iedereen aanraden!"
Nicole Langenhof

"Een prachtig bedrijf! En Charlotte is zo kundig en hartelijk! Ze vertelde dat ze al 18 jaar bij jullie werkt! Een toppertje dus! Trouwens ook Anita die mij behandelde voor mijn wenkbrauwen heeft al mijn vertrouwen! Ik krijg er veel complimenten over, men kan bijna niet geloven dat ze ' getekend' zijn met permanente make-up."

Berty Mulder

Wil jij een product bestellen? Dat kan via whatsapp, telefonisch of mail. Wij pakken het pakketje met liefde in!

Jezelf goed voelen is onze missie.