Annelies Medi Spa

Body Treatments

Body Treatments

Body Treatments

Het is mogelijk om een Body Peel Touch behandeling of LPG Endermologie bij ons te doen.
Lees hieronder meer per behandeling.

Body Peel Touch

Stimuleer, verbeter en verfris je huid

Bekroond met de Dutch Beauty Award tot beste body behandeling van Nederland in 2021! Deze behandeling is in samenwerking met de Green Touch Education en Éminence Organics ontwikkeld. 

Ontdek onze exclusieve Body Peel Touch, een behandeling die via manuele bindweefselmassage, cupping, koude- en warmtetechnieken gericht is op het activeren van het bindweefsel. Dit stimuleert niet alleen het opruimen van opgeslagen toxines en verklevingen, maar prikkelt ook de zenuwuiteinden, stimuleert doorbloeding, en bevordert de aanmaak van collageen en elastine.

LPG Endermologie

Endermolift is de nieuwe generatie van de niet agressieve en efficiente anti-agingbehandeling voor zowel man als vrouw. Het maakt de huid voller en pakt verouderingsverschijnselen aan. Voor een stralend en zichtbaar jonger gezicht. De nieuwe efficiente aanpak betekent een revolutie in de anti-verouderingsbehandelingen en is geschikt voor de delicate zone van ogen en lippen tot een totale anti-agingsessie van het gezicht, de hals en het decolleté.
Afbraak van collageen wordt tegengegaan en de opbouw van kwaliteitscollageen wordt gestimuleerd.

Dit apparaat zetten we in tijdens een van onze Facials , ook prachtig los in kuur verband!

Maak direct een afspraak of neem contact met ons op!

Neem contact op via 0413 - 34 36 74

Bekijk onze andere behandelingen

Wat anderen zeggen over Medi Spa Annelies!

"Gister heb ik de eerste van vier behandelingen gehad van de herfstkuur! Ik kon erg snel terecht, de behandeling was fijn, ontspannen en gezellig! Aanrader… én je krijgt 2 producten van Éminence voor thuis met fijne uitleg!"
Marloes Van kessel
"Super tevreden met het resultaat van mijn wenkbrauwen! Ik heb gekozen voor microblading en de behandeling werd gedaan door Jannie. Ze neemt echt alle tijd en je voelt je meteen op je gemak. Ik zou het iedereen aanraden!"
Nicole Langenhof

"Een prachtig bedrijf! En Charlotte is zo kundig en hartelijk! Ze vertelde dat ze al 18 jaar bij jullie werkt! Een toppertje dus! Trouwens ook Anita die mij behandelde voor mijn wenkbrauwen heeft al mijn vertrouwen! Ik krijg er veel complimenten over, men kan bijna niet geloven dat ze ' getekend' zijn met permanente make-up."

Berty Mulder

Jezelf goed voelen is onze missie.