Annelies Medi Spa

Permanente make-up

Permanente make-up

Permanente Make-up

Permanente make-up is dé manier om je wenkbrauwen, eyeliner of lipcontour er altijd perfect verzorgd eruit te laten zien. Geen opvallende , onnatuurlijke lijnen, maar subtiel aangebrachte schaduw of haartjes geven u uiterlijk net dat beetje extra waardoor u er stralender uitziet. Op elk moment van de dag!

Stoor jij jezelf aan je wenkbrauwen die niet compleet zijn, waarbij het lijkt alsof de uiteinden helemaal verdwenen zijn? Of heb je last van asymmetrie van de wenkbrauwen of alopecia areata, waarbij alle haartjes verdwijnen?

Het kan ook zijn dat je gewoon mooiere wenkbrauwen wilt, waar moeder natuur je niet goed genoeg bedeeld heeft.

Je wilt er gewoon mooi en verzorgd uitzien, onder alle omstandigheden. Onze permanente make-up specialisten Anita en Jannie zijn ervaren en volgen steeds bijscholing om je van de allermooiste en professionele permanente make-up te voorzien.

null

Hairstroke techniek

De Hairstroke techniek is ook wel bekend als microblading. Het is een techniek waarbij de wenkbrauw haartje voor haartje wordt opgebouwd. Flinterdun, waarbij het effect 3 dimensionaal is, en super echt lijkt. Deze techniek is ideaal voor mensen met dunne, onregelmatige wenkbrauwen en/of mensen die helemaal geen wenkbrauwen hebben, omwille van medische redenen.

Powder brows techniek

Met deze techniek van permanente make-up wordt op een heel subtiele wijze gepigmenteerd waardoor het lijkt alsof je je wenkbrauwen met wenkbrauwpoeder hebt ingekleurd. Voor een voller en natuurlijk resultaat. Deze techniek is ideaal voor als je nog mooiere vollere wenkbrauwen wilt en als je nog wat meer haartjes van jezelf hebt staan. Geschikt voor alle huidtypes.

Eyeliners

Permanente make-up laat bij iedereen de ogen meer spreken, of je nu 20 of 80 jaar bent. Een eyeliner wordt altijd opgebouwd vanuit de wimperlijn, dus waar de wimpers uit de huid komen. Afhankelijk van de wensen en de stand van de ogen kan die van smal naar breed gemaakt worden. Wij adviseren bij iedereen de boven en onder eyeliner, ook als iemand niet gewend is om de bovenkant te tekenen. Het geeft nl. een heel open blik. Laat u vrijblijvend informeren.

Lip Liners / Lip Blush

De Lip Blush is een populaire behandeling. Bij deze behandeling worden de lippen gepigmenteerd.

Deze techniek is subliem om een mond weer vol en strak te maken. U moet dan niet denken aan een opvallend lijntje om de mond maar een subtiel aangezette tint om de lippen egaal, gelijk en fris van kleur te maken. Daarom is het mooier om voor de Lip Blush te kiezen, waarbij we in dezelfde kleur de lippen ook inkleuren.

Permanente make-up verwijderen, lichter maken of corrigeren

Ben jij niet meer tevreden met jouw permanente make-up en heb jij bijvoorbeeld:

1. Permanente make-up die verkleurt is?
Rood/oranje kan veroorzaakt zijn door pigmenten welke ijzeroxides en zware metalen bevatten. Blauw/grijs kan veroorzaakt zijn doordat de permanente make-up te diep gepigmenteerd is.

2. Permanente make-up die te donker is of een verkeerde vorm heeft?

Ook hier hebben we een oplossing voor, namelijk de Swiss Color X-remove. Bij Medi Spa Annelies werken we met uitsluitend veilig pigmenten, en ook het verwijderen van permanente make-up gebeurt op een 100% veilige manier. Geen lasers die aan debehandeling te pas hoeven komen, maar uitsluitend de Swiss Color machine en naaldcartridges in combinatie met een melkzuur, welke in soortgelijke vorm al in het lichaam bestaat. Dit melkzuur voldoet aan alle hoge hygiënische standaarden en werkt langzaam in op het pigment waardoor deze rechtstreeks naar het huidoppervlak gestuurd wordt. Het pigment vervaagd niet maar verdwijnt van bovenaf. Binnen 30 minuten na de behandeling is het melkzuur afgebroken zonder residu. Zo ontstaat er geen belasting in je lymfesysteem en ben je snel en veilig van je oude permanente make-up af.

Na de behandeling ontstaat er een korst, deze zal na een aantal dagen opdrogen en het behandelde gebied zal binnen enkele weken volledig genezen.

Intakegesprek

Omdat er veel verschil kan zijn in verkeerd geplaatste permanente make-up (zoals kleur en diepte van het pigment) is het belangrijk wanneer je overweegt om je permanente make-up te laten verwijderen of corrigeren dat je altijd eerst even naar de salon komt om naar de pmu te laten kijken. We kunnen dan tijdens een intake gesprek direct het probleem zien en aan de hand daarvan een eventueel behandelplan bespreken.

De prijs per behandeling begint vanaf €100,-

Er zijn gemiddeld 1–3 behandelingen noodzakelijk, afhankelijk van de diepte en hoeveelheid

van het pigment.

Maak direct een afspraak of neem contact met ons op!

Neem contact op via 0413 - 34 36 74

Bekijk onze andere behandelingen

Wat anderen zeggen over Medi Spa Annelies!

"Gister heb ik de eerste van vier behandelingen gehad van de herfstkuur! Ik kon erg snel terecht, de behandeling was fijn, ontspannen en gezellig! Aanrader… én je krijgt 2 producten van Éminence voor thuis met fijne uitleg!"
Marloes Van kessel
"Super tevreden met het resultaat van mijn wenkbrauwen! Ik heb gekozen voor microblading en de behandeling werd gedaan door Jannie. Ze neemt echt alle tijd en je voelt je meteen op je gemak. Ik zou het iedereen aanraden!"
Nicole Langenhof

"Een prachtig bedrijf! En Charlotte is zo kundig en hartelijk! Ze vertelde dat ze al 18 jaar bij jullie werkt! Een toppertje dus! Trouwens ook Anita die mij behandelde voor mijn wenkbrauwen heeft al mijn vertrouwen! Ik krijg er veel complimenten over, men kan bijna niet geloven dat ze ' getekend' zijn met permanente make-up."

Berty Mulder

Jezelf goed voelen is onze missie.