Annelies Medi Spa

Facial Treatments

Facial Treatments

Facial Treatments

Onder Facial Treatments verstaan wij diverse behandelingen, die je helpen naar een gezondere en mooiere huid.

Hieronder vind je per behandeling een uitleg over wat deze inhoudt, maar we maken het je gemakkelijker.


Met jouw wensen en onze expertise komen we samen tot de gewenste behandeling, combinatie of programma wat jou past. 

Het optimale resultaat bereiken we eveneens samen, door de opvolging in thuisverzorging.  

Maak een afspraak voor een gratis huidscan en persoonlijk advies met een van onze huidspecialisten en we ontzorgen je. 

Voel je welkom.

Organic Touch Treatment

Tijdens een TouchTreatment maken wij met dieptemassages en/of bindweefselbehandeltechnieken, cupping, qua-sha, koude en warmte therapie verklevingen en verhardingen in spieren en bindweefsel los. Hierdoor ontspannen je spieren zich en raakt je huid beter doorbloed, de weg voor aanvoer van zuurstof en energie is weer vrij. Een huidbehandeling als onderdeel van een Touch Treatment is daardoor veel effectiever dan een traditionele gezichtsbehandeling. De OrganicTouch, DeepTissue Touch, Bindweefsel Touch en Superficial FashiaTouch. 

Fijne lijntjes en rimpels verminderen, de huid wordt egaler, voller en ziet er gezonder uit met een frisse glow. Ervaar dat genieten én resultaat samen kunnen gaan. De huid komt weer tot leven en jij gaat stralen!

Dermaplaning

Dermaplaning is een vorm van exfoliatie en onthaarbehandeling ineen.

Dermaplaning geeft de huid een prachtige natuurlijke glow, extreme zachtheid en een heldere teint doordat tegelijkertijd alle vellushaartjes én de dode huidcellen zeer nauwkeurig verwijderd worden met…een speciaal hiervoor ontworpen en gepatenteerd chirurgisch mesje! Hiermee schrapen we vakkundig de dode huidcellen en donsharen van de huid af. Zonder pijn, zonder downtime, 100 % veilig. De doorbloeding wordt gestimuleerd, evenals de fibroblasten om collageen en elastine aan te maken.


Dermalux LED

vanaf de eerste behandeling verbetert de Dermalux LED onmiddellijk de teint waardoor de vitaliteit en glans worden hersteld. Een volledige behandelkuur biedt meerdere voordelen en kan diverse huidproblemen van gezicht en lichaam verbeteren.

Klinisch bewezen therapeutische lichtenergie wekt de natuurlijke herstel- en verjongingsprocessen op in de huid zonder pijn of hersteltijd.

Wat houdt de behandeling in?

De behandeling werkt ontspannend en heeft een bewezen stemmingsverbeterend effect. De celregeneratie wordt op gang gebracht, irritatie vermindert en de glans herstelt. Een behandeling duurt 30 minuten.

Alsof je in de zon ligt, zo kun je de behandeling van een half uur ervaren. Heerlijk relaxed en tegelijkertijd effectief. Voor een optimale verbetering is een kuur aanbevolen. 

Rimpelopvulling met Collageendraden

Natuurlijke rimpelopvulling met collageendraden, met direct zichtbaar én lange termijn resultaat!

Deze nieuwe behandeling vermindert rimpeldieptes vermindert, verstevigt én verbetert de huidstructuur verbetert. De collageendraden zijn een natuurlijke toevoeging op onze natuurlijke huidverbeterende behandelingen. Het is een prachtig middel voor die personen die fillers of botox een stap te ver vinden gaan, of dit ter aanvulling willen. Om maar meteen heel duidelijk te zijn: het is niet te vergelijken met een filler of een facelift.

LPG Endermolift

Endermolift is de nieuwe generatie van de niet agressieve en efficiente anti-agingbehandeling voor zowel man als vrouw. Het maakt de huid voller en pakt verouderingsverschijnselen aan. Voor een stralend en zichtbaar jonger gezicht. De nieuwe efficiente aanpak betekent een revolutie in de anti-verouderingsbehandelingen en is geschikt voor de delicate zone van ogen en lippen tot een totale anti-agingsessie van het gezicht, de hals en het decolleté.
Afbraak van collageen wordt tegengegaan en de opbouw van kwaliteitscollageen wordt gestimuleerd.

Dit apparaat zetten we in tijdens een van onze Facials , ook prachtig los in kuur verband!

SKINpen Microneedling

Micro Needling met de Medische SkinPen wordt ingezet om een intenser huidprobleem te behandelen zoals (rest)acne, littekens en kenmerken van huidveroudering. . SkinPen Micro-needling is een effectieve manier om de huid in de diepte te verbeteren en de aanmaak van nieuw collageen en elastine te stimuleren. 

Bovendien zorgt het voor een betere opname van actieve werkstoffen ten behoeve van de huidverbetering- en huidverjonging. De huid wordt sterker, egaler van kleur, weerbaarder en veerkrachtiger en rimpels en lijntjes verminderen.  SkinPen Micro-needling wordt altijd in kuurverband uitgevoerd van 3 tot 6 behandelingen om het mooiste resultaat te kunnen bereiken. 

ClearLift Huidverjonging

Een laser facelift behandeling die pijnloos is en geen downtime heeft.

De laser maakt microscopisch kleine ‘gaatjes’ onder het huidoppervlak. Tegelijkertijd zendt deze laser korte, maar zeer krachtige stralen van licht op die plaats. Dit stimuleert collageen en elastine en vermindert ongewenste pigmentatie. Het unieke kenmerk van de laser is dus dat de huid intact blijft, waardoor u meteen weer verder kunt met uw dagelijkse bezigheden.
De behandeling in de diepere huidlagen zorgt voor verjonging en creëert een stevigere, frissere en gezondere uitstraling na een reeks behandelingen. Vanaf de derde behandeling worden de eerste verbeteringen zichtbaar en dit zal tot enkele maanden nadien opbouwen. Een behandeling van het gezicht duurt slechts circa 30 minuten en is geschikt voor vrouwen en mannen en is aangenaam om te ondergaan.

De laser facelift haalt in korte tijd jaren van uw gezicht af. Het is een investering in je huid om het verouderingsproces te vertragen vanaf 30 jaar. De behandeling is ook mogelijk voor gevoelige gebieden zoals de hals, decolleté en rond de ogen. Doordat de huid intact blijft, is een behandeling de hele zomer door mogelijk. Ook op een zongebruinde huid.
Een kuur van 4 tot 6 behandelingen eens per twee weken geeft de huid een enorme boost, die doorwerkt in het anti-aging proces van de huid. Een onderhoudsbehandeling kan het hele jaar door.

SkinBooster Huidverjonging

Door een behandeling met de skinbooster wordt het volume en de elasticiteit van de huid teruggebracht, vervagen de rimpels en krijgt de huid een mooie glow. Een skinbooster is een dunne filler met hyaluronzuur als basis. Dit verbetert de huid van binnenuit met een lichaamseigen stof.

Het gevolg: de huid gaat zich gedragen als een jongere huid. Celvernieuwing treedt op en de huid wordt hierdoor zichtbaar egaler, pigmentvlekken verminderen en de structuur verbetert. Na een skinbooster behandeling is de huid merkbaar strakker, gladder en steviger.

Couperose Laserbehandeling

Couperose is zichtbaar als een netwerk van ontsierende blijvend verwijde bloedvaatjes aan de oppervlakte van de huid. Soms een enkel plekje waar de huid gekwetst is geweest, soms op de hele wangen, de neus en of de kin.
We behandelen  met een krachtige IPL, oftewel intense pulsed light, waarbij de lichtbundel in de huid wordt omgezet in warmte en de bloedvaatjes worden vernietigd en afgevoerd worden door het lichaam. De behandeling is uiterst veilig en er is geen kans op littekenvorming.

Meestal leveren twee behandelingen al een forse verbetering op. Soms zijn er twee tot vijf sessies nodig, afhankelijk van de hoeveelheid couperose.
Tussen 2 behandelingen moet je min. 2 weken wachten. Langer mag ook.

Wil je weten wat we voor je kunnen betekenen? Neem gerust contact op.

IPL Pigment Laserbehandeling

Een gezonde mooie huid is egaal van kleur. Pigmentvlekken in het gezicht worden vaak als storend ervaren. Gelukkig kunnen ze goed behandeld worden door middel van IPL lichtflitstherapie. Met de IPL (intense pulse light) breken sterke lichtbundels het kapsel om het pigment af zonder de huid stuk te maken. De vlek kleurt meteen donkerder en ‘groeit’ in de komende tien dagen uit de huid. 

Gemiddeld zijn er twee tot drie behandelingen nodig om de vlekken veel minder zichtbaar te maken.

Wij streven naar een resultaat wat ervoor zorgt dat jij beter in je vel zit!

Maak direct een afspraak of neem contact met ons op!

Neem contact op via 0413 - 34 36 74

Wil jij een product bestellen? Dat kan via whatsapp, telefonisch of mail. Wij pakken het pakketje met liefde in!

Wat anderen zeggen over Medi Spa Annelies!

"Gister heb ik de eerste van vier behandelingen gehad van de herfstkuur! Ik kon erg snel terecht, de behandeling was fijn, ontspannen en gezellig! Aanrader… én je krijgt 2 producten van Éminence voor thuis met fijne uitleg!"
Marloes Van kessel
"Super tevreden met het resultaat van mijn wenkbrauwen! Ik heb gekozen voor microblading en de behandeling werd gedaan door Jannie. Ze neemt echt alle tijd en je voelt je meteen op je gemak. Ik zou het iedereen aanraden!"
Nicole Langenhof

"Een prachtig bedrijf! En Charlotte is zo kundig en hartelijk! Ze vertelde dat ze al 18 jaar bij jullie werkt! Een toppertje dus! Trouwens ook Anita die mij behandelde voor mijn wenkbrauwen heeft al mijn vertrouwen! Ik krijg er veel complimenten over, men kan bijna niet geloven dat ze ' getekend' zijn met permanente make-up."

Berty Mulder

Jezelf goed voelen is onze missie.