DS-V Line Collageen Draden
Annelies Aarts
02/19/2024
1 min
0

DS-V Line Collageen Draden

02/19/2024
1 min
0

Nieuw! Collageendraden als toevoeging aan onze natuurlijke huidverbeterende behandelingen.

Natuurlijke rimpel opvulling met collageendraden

Natuurlijke en lange termijn huidverbetering staat bij ons bovenaan. Een gezonde huid wordt verkregen door onze unieke massagetechnieken waarbij verklevingen en blokkades worden opgeheven. Hierdoor is het lichaam in staat om voedingsstoffen toe te voeren en afvalstoffen af te voeren. De huid kan haar functies weer naar behoren toevoegen.

Een rimpel is feitelijk een verkleving door de mimiek, denk maar eens de frons die je dagelijks honderden keren trekt als je nadenkt, piekert of tuurt. Daarnaast ontstaan rimpels door verslapping en vermindering van collageen en onderhuids vetweefsel.

Wat zijn collageendraden?

De collageendraden waarmee wij werken bestaan uit runder- en viscollageen, en deze worden samen met een serum met een speciale pijnloze techniek in de diepere huidlagen gebracht. Hiermee wordt de diepte van de rimpels aanzienlijk verminderd en tevens verstrakt en verstevigt de huid en de elasticiteit.

VS- collageendraden zijn gepatenteerd en worden wereldwijd toegepast en winnen enorm aan populariteit. Het is een prachtig middel voor die personen die fillers of botox een stap te ver vinden gaan, of dit ter aanvulling willen.

Resultaat en voordelen

  • De natuurlijke gezichtsuitdrukking blijft behouden
  • Direct zichtbaar resultaat
  • Vertraagt het verouderingsproces
  • Versterkt het collageen niveau in de huid
  • Verbetert de huidkwaliteit

Is het pijnlijk?

De behandeling wordt volgens een speciale techniek uitgevoerd, is naaldloos en geheel pijnvrij

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Afhankelijk van de diepte en de conditie van de huid zijn er meerdere behandelingen nodig. Ook kun je kiezen uit één of meerdere zones om te laten behandelen. De specialist legt alles duidelijk uit en bespreekt de wensen en mogelijkheden, alsook het aantal behandelingen.

Hoe lang houdt het resultaat aan?

Het effect van de behandelkuur houdt circa 3 tot 8 maanden aan.

Erg belangrijk hierbij is het onderhouden van de huidbehandelingen en thuisgebruik van producten, om zo langer plezier te hebben van de collageendraden en een gezonde huid.

Wil je het van binnen én van buiten aanpakken, dan is super skinfood de ideale voedingssuppletie van binnenuit met collageen.

Wat zijn de kosten?

Één zone bedraagt per behandeling € 85.-

Vanaf 11 januari 2023 is deze behandeling te boeken, ter aanvulling op een bestaande Éminence Organics behandeling.

Reacties