Annelies Medi Spa

Treatments Medi Spa Annelies

Treatments Medi Spa Annelies

Bij alle behandelingen mag jij ervan uitgaan dat je professioneel geholpen wordt. Met ons team van specialisten kunnen wij dit realiseren. Je bent verzekerd van een deskundige specialist, werkzame producten en gecertificeerde en moderne apparatuur. Bovenal zijn we er met positieve energie om jou te helpen stralen. Kijk hier naar de mogelijkheden. Voel je welkom!

Onze treatments zijn niet gestandaardiseerd, maar worden samengesteld aan de hand van jouw wensen en onze expertise voor een optimaal resultaat.  Door middel van een  intake gesprek, de skin scan en regelmatige evaluatie komen we steeds een stapje verder in duurzame Huidverbetering. Om de beste resultaten in Huidverbetering te bereiken werken we volgens een uniek en bewezen concept. Om verbetering te krijgen is een logische volgorde bepalend voor succes.

Stap 1:
De conditie van de huid naar een goed niveau brengen.

Dit doen we door middel van Touch Treatments, waarbij we verklevingen en blokkades opheffen, afvalstoffen helpen verwijderen en de bloedtoevoer en zuurstof stimuleren. Tegelijk wordt de huid gevoed, gezuiverd en gepeeld met aansluitende ingrediënten. De huid ondergaat een metamorfose en het doet je goed. Misschien ben je al helemaal blij, en onderhoud je deze conditie. Uiteraard kan het ook zijn dat wil je verder bouwen. 

Het onderhoud thuis met de door ons geadviseerde producten versterkt het effect én verbetert het resultaat aanzienlijk. Bovendien gebruik je precies die producten waaraan jouw huid behoefte heeft, en kun je zo je eigen home spa routine uitvoeren. 

Stap 2:
Problemen of veroudering aanpakken in de diepte. 

Afhankelijk van de wens en de conditie kunnen we nu werken op verslapping, het verder oplichten van storende pigmentvlekken of rimpels verminderen met aanvullende apparatuur of specialistische behandelingen. Hierover informeren we je graag, want we kunnen ons voorstellen dat het voor jou als abracadabra klinkt. We luisteren naar je wensen en doen je een gepast voorstel.

Kuren en abonnementen

De meeste behandelingen worden in kuurverband ingezet, met nadien onderhoudsbehandelingen naar wens en advies om het resultaat vast te houden of naar een nog hoger niveau te tillen. Om het je gemakkelijker en overzichtelijker te maken én geld te besparen bieden we een gepersonaliseerde abonnementen aan. Hiermee weet je exact waar je aan toe bent, betaal je eenvoudig via een maandelijkse automatische incasso en ben je voordeliger uit. Doordat je ook meteen je afspraken door boekt, ben je verzekerd van de specialist én tijdstip wat jij wenst. 

Daarnaast hebben we diverse behandelingen in ons aanbod die jou gemak, gezondheid en geluk brengen. We denken namelijk heel graag met je mee.


null

Maak direct een afspraak of neem contact met ons op!

Neem contact op via 0413 - 34 36 74

Wil jij een product bestellen? Dat kan via whatsapp, telefonisch of mail. Wij pakken het pakketje met liefde in!

Wat andere zeggen over Medi Spa Annelies!

"Gister heb ik de eerste van vier behandelingen gehad van de herfstkuur! Ik kon erg snel terecht, de behandeling was fijn, ontspannen en gezellig! Aanrader… én je krijgt 2 producten van Éminence voor thuis met fijne uitleg!"
Marloes Van kessel
"Super tevreden met het resultaat van mijn wenkbrauwen! Ik heb gekozen voor microblading en de behandeling werd gedaan door Jannie. Ze neemt echt alle tijd en je voelt je meteen op je gemak. Ik zou het iedereen aanraden!"
Nicole Langenhof

"Een prachtig bedrijf! En Charlotte is zo kundig en hartelijk! Ze vertelde dat ze al 18 jaar bij jullie werkt! Een toppertje dus! Trouwens ook Anita die mij behandelde voor mijn wenkbrauwen heeft al mijn vertrouwen! Ik krijg er veel complimenten over, men kan bijna niet geloven dat ze ' getekend' zijn met permanente make-up."

Berty Mulder